Je leest het goed. Over ons. Persoonlijk vind ik wanneer je een zaak runt dat jouw gezin hierin steeds onrechtstreeks betrokken raakt. Kom je bij ons in huis voor jouw offerte te bespreken zal het goed kunnen dat mijn vrouw of één van de dochters jouw komt vragen of het een koffie of een watertje mag zijn. Ik laat me graag omringen en steunen door mensen die dicht bij me staan in het leven. Hierdoor ga ik keer op keer met liefde naar de klant toe.

Op mijn werk ben ik iemand die graag de noodzakelijke focus behoud en geniet wanneer zaken proper zijn afgewerkt zodat de klant op het einde zeer tevreden is en kan genieten van ons gepresteerde werk. Ik probeer me steeds te schikken naar de wensen van de klant. Zo is het geen probleem om enkel in de voormiddag te werken zodat de kinderen in de namiddag kunnen studeren.

U kan bij ons terecht voor een kleine herstelling tot de volledige renovatie of uitbreiding van uw woning, appartement, loft, etc, alsook voor alle werken in verband met uw bouwdossier. Door onze jarenlange praktijk ervaring en studie, zijn wij gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van woningen en appartementen, winkelruimtes, restaurant,…

Goed renoveren begint bij goed informeren. Na een grondig voorbereidend gesprek gaan we samen met u op zoek naar een oplossing op uw maat. Zowel kleinere als grotere projecten worden met de grootste deskundigheid en expertise behandeld. Van het administratieve werk tot het uiteindelijke uitvoerende werken, u kan steeds bij ons terecht!